InZake
Lees artikel InZaken Magazine: Onder-nemers-prijs 2017

De genomineerden van 2017

Drietal in race voor ondernemersprijs

Schadenet Van Eeden uit Cuijk, Globemilk uit Boxmeer en AVG uit Heijen zijn dit jaar de genomineerden voor de 22ste Ondernemersprijs land van Cuijk en Noord-Limburg.

Vrijdag 3 november maakt een jury in de schouwburg van Cuijk bekend wie dit jaar met deze prestigieuze prijs voor regionale ondernemers aan de haal gaat.

De eerste genomineerde voor de uitverkiezing dit jaar is Nico van Eeden van Schadenet Van Eeden in Cuijk. Van Eeden begon in 1983 met zijn schadeherstelbedrijf. In 2013 legde een brand de hele werkplaats in de as. Begin dit jaar is op dezelfde plek op het industrieterrein van Cuijk een gloednieuwe, moderne werkplaats geopend.

Tweede kanshebber op de prijs is Ramon Janssen van het Heijense bedrijf AVG. Deze onderneming zit in de infrastructuur, levert betonmortel en recyclingproducten aan (wegen)bouwbedrijven.

De derde genomineerde is René van der Vleuten van Globemilk. Globemilk levert met haar, aldus de jury, kwalitatief hoogwaardige (melk)producten en diensten op duurzame en professionele wijze een bijdrage aan de wereldvoedselvoorziening. Van der Vleuten is ooit met een kleine boerderij begonnen, waarna 10 jaar geleden Globemilk is opgericht.

Impressie uitreiking Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2017

dop17nb1.jpg

Bekijk hier een impressie van de uitreiking van de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2017 …

› Lees verder

René van der Vleuten wint Ondernemersprijs 2017

winnen-ondernemersprijs-2017.jpg

René van der Vleuten wint de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2017, de Oeuvreprijs 2017 ging postuum naar Chris Kepser. Diversiteit, doorzettingsvermogen, zelfreflectie en passie De regio presenteerde op 3 november …

› Lees verder

Wij maken ons klaar voor de Ondernemersprijs 2017

bokaal-w.jpg

Wij maken ons klaar voor de Ondernemersprijs 2017... Gisteren is de selectiecommissie van start gegaan …

› Lees verder