InZake
Lees artikel InZaken Magazine: Onder-nemers-prijs 2017

De genomineerden van 2017

Drietal in race voor ondernemersprijs

Schadenet Van Eeden uit Cuijk, Globemilk uit Boxmeer en AVG uit Heijen zijn dit jaar de genomineerden voor de 22ste Ondernemersprijs land van Cuijk en Noord-Limburg.

Vrijdag 3 november maakt een jury in de schouwburg van Cuijk bekend wie dit jaar met deze prestigieuze prijs voor regionale ondernemers aan de haal gaat.

De eerste genomineerde voor de uitverkiezing dit jaar is Nico van Eeden van Schadenet Van Eeden in Cuijk. Van Eeden begon in 1983 met zijn schadeherstelbedrijf. In 2013 legde een brand de hele werkplaats in de as. Begin dit jaar is op dezelfde plek op het industrieterrein van Cuijk een gloednieuwe, moderne werkplaats geopend.

Tweede kanshebber op de prijs is Ramon Janssen van het Heijense bedrijf AVG. Deze onderneming zit in de infrastructuur, levert betonmortel en recyclingproducten aan (wegen)bouwbedrijven.

De derde genomineerde is René van der Vleuten van Globemilk. Globemilk levert met haar, aldus de jury, kwalitatief hoogwaardige (melk)producten en diensten op duurzame en professionele wijze een bijdrage aan de wereldvoedselvoorziening. Van der Vleuten is ooit met een kleine boerderij begonnen, waarna 10 jaar geleden Globemilk is opgericht.

Piet Verbeeten verrast met prijs voor opmerkelijk ondernemerschap

pbf2018_op-lvc-2018_md_pbf8641_1.jpg

CUIJK – Piet Verbeeten is afgelopen vrijdagavond verrast met de prijs voor opmerkelijk ondernemerschap. Deze award is in het leven geroepen door de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg. Hiermee zetten ze ondernemers in het …

› Lees verder

Erik Lanting wint de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2018

pbf2018_op-lvc-2018_md_pbf8950_1.jpg

Prijs voor Opmerkelijk Ondernemerschap voor Piet Verbeeten Erik Lanting wint de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2018 Cuijk – De jury heeft Erik Lanting van H&P Supermarkt uit Siebengewald – afgelopen vrijdag 2 …

› Lees verder

Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg presenteert genomineerden 2018

pbf2018_op-lvc-2018_genomineerden_pbf8684-bewerkt-2_1.jpg

‘Mooie afspiegeling van ondernemerskwaliteiten in de regio’ De Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg heeft op woensdag 20 juni jl. de drie genomineerden bekendgemaakt. Erik Lanting van H&P supermarkt in Siebengewald, …

› Lees verder