InZake
Lees artikel InZaken Magazine: Onder-nemers-prijs 2017
Nog 105 dagen tot de prijsuitreiking!

Geert Meulensteen

Geert Meulensteen is de eigenaar van Mola in Beugen. In één van de modernste banketfabrieken van Nederland produceert hij per dag honderdduizenden ongebakken, diepgevroren bladerdeegproducten als appelflappen, frikandelbroodjes, croissants en vele andere lekkere bakkerswaren. Het bedrijf werd in de jaren zeventig opgericht door vader Meulensteen. Geert heeft het bedrijf samen met zijn broer Vic verder uitgebouwd. In 2016 heeft Vic een stapje terug gezet, terwijl Geert met veel vertrouwen verder bouwt op de ingeslagen weg.
 
Geert is een echte verbinder, dat zie je aan alles binnen het bedrijf. Van het ruim honderd medewerkers tellende team, waarin ieder vol enthousiasme samenwerkt tot aan het product waarin ambacht, innovatie en vakkennis samen worden gebracht.  Opvallend in het businessmodel zijn de partnerships die Mola aangegaan is, waarbij deze partners  verantwoordelijk zijn voor de verkoop en marketing van de producten, die Mola exclusief voor hun marktgebied produceert. Geert is er van overtuigd dat het vertrouwen en de wederzijdse afhankelijkheid géén risico’s zijn, maar juist het geheim van het succes. Zo kan snel worden ingespeeld op de vraag van de markt.
 
Opvallend is ook de zelfreflectie van deze ondernemer.  Geert hoeft zelf niet het ‘slimste jongetje’ van de klas te zijn, maar schakelt waar nodig ook externe adviseurs in die zijn team en hem naar een hoger niveau kunnen tillen.
 

Genomineerden Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg bekendgemaakt

pbf2021_oplvcm-2022_groepsfoto_71739-2.jpg

Een prachtige selectie aan inspirerende ondernemers  De genomineerden voor De Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg zijn bekendgemaakt. De jury heeft een drietal inspireerde ondernemers geselecteerd die kans maken op deze …

› Lees verder

Aftermovie Ondernemersprijs 2021

aftermovie-ondernemersprijs-2021-2.jpg

Bekijk de aftermovie van de Ondernemersprijs 2021 op YouTube …

› Lees verder

Marloes Kepser wint 25ste Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg

pbf2021_oplvc-2021_70529.jpg

Drie ondernemers geëerd met titel Opmerkelijk Ondernemer van het Jaar Marloes Kepser wint 25ste Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg CUIJK  - Marloes Kepser heeft de 25ste Ondernemersprijs Land van Cuijk & …

› Lees verder