InZake
Lees artikel InZaken Magazine: Onder-nemers-prijs 2017
Nog 105 dagen tot de prijsuitreiking!

Renske van den Berg

Renske van den Berg is de bedenkster en hét gezicht van Renske Natuurlijke Diervoeding in Cuijk; leverancier van honden- en kattenvoer in binnen- en buitenland. 25 jaar geleden begon ze dit bedrijf samen met haar man Jan, maar inmiddels is het een écht familiebedrijf geworden waarin haar drie kinderen ook een belangrijke rol in spelen. Ze leveren in heel Europa en zetten momenteel de eerste stappen op de Chinese markt.

Renske is een betrokken onderneemster. Zelfs nu ze 64 is, studeert ze nog dagelijks. Ze wil alles weten over (dieren)voeding, zodat ze dit kan vertalen naar haar producten. In nauw overleg met producenten in heel Europa, ontwikkelt ze het Renske-aanbod steeds door. Het gaat haar om de hond en kat. Die verdienen het allerbeste.
 
Opvallend is het dagelijkse contact dat ze nog steeds heeft met de consument. Zo geeft ze adviezen, die verder reiken dan haar eigen voeding. Op de evenementen en beurzen waar haar product gepresenteerd wordt, is zij vaak zelf aanwezig om de baasjes te woord te staan. Zo heeft ze inmiddels een trouwe schare aan loyale fans in binnen- en buitenland opgebouwd.
 

Genomineerden Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg bekendgemaakt

pbf2021_oplvcm-2022_groepsfoto_71739-2.jpg

Een prachtige selectie aan inspirerende ondernemers  De genomineerden voor De Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg zijn bekendgemaakt. De jury heeft een drietal inspireerde ondernemers geselecteerd die kans maken op deze …

› Lees verder

Aftermovie Ondernemersprijs 2021

aftermovie-ondernemersprijs-2021-2.jpg

Bekijk de aftermovie van de Ondernemersprijs 2021 op YouTube …

› Lees verder

Marloes Kepser wint 25ste Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg

pbf2021_oplvc-2021_70529.jpg

Drie ondernemers geëerd met titel Opmerkelijk Ondernemer van het Jaar Marloes Kepser wint 25ste Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg CUIJK  - Marloes Kepser heeft de 25ste Ondernemersprijs Land van Cuijk & …

› Lees verder