InZake
Lees artikel InZaken Magazine: Onder-nemers-prijs 2017
Nog 20 dagen tot de prijsuitreiking!

Sponsor worden

Sponsor de Ondernemersprijs en zet inspirerende ondernemers in de spotlights
 
Goed ondernemerschap is een voorbeeld voor anderen. Dat mag best eens in de schijnwerpers gezet worden. Met dat idee is de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg bijna 25 jaar geleden in het leven geroepen.
 
In die jaren is een breed scala aan bijzondere bedrijven de revue gepasseerd. Zij stonden letterlijk in de spotlights tijdens (en in de periode voorafgaand aan) onze Ondernemersavond. Menig ondernemer uit de regio hebben ze geïnspireerd met hun verhaal. En er zijn samenwerkingen uit voort gekomen, die onze regio versterken. Daar doen we het voor!
 
Dat doen we niet alleen, maar samen met onze sponsorpartners. Stuk voor stuk prachtige bedrijven uit de regio, die ambassadeur zijn voor succesvol ondernemerschap in onze regio. Dankzij hun (financiële) bijdrage is het mogelijk om een ode te brengen aan al die succesvolle en inspirerende ondernemers uit onze regio. Sponsoren zijn daarmee erg belangrijk voor de continuïteit van ons evenement.
 
Bovendien krijgen onze sponsorpartners op deze avond ook een podium aangereikt, waarmee ze zichzelf uitstekend op de kaart kunnen zetten. U als ondernemer kunt profiteren van het succes van onze ondernemersavond. U kunt rechtstreeks in contact komen met ruim 650 potentiële klanten en collega-ondernemers.
 
Daarnaast worden onze sponsoren gedurende het jaar uitgenodigd voor verschillende activiteiten, die enkel toegankelijk zijn voor sponsoren en zij die gewonnen hebben of genomineerd zijn. Denk dan aan het diner op de Ondernemersavond, bekendmaking genomineerden, maar ook een bedrijfsbezoek bij de winnaar.
 
Benieuwd naar onze sponsormogelijkheden? Neem dan contact op of vul de onderstaande gegevens in.

Maak uw keuze
Daarvoor krijg ik
  • naam en logo op de website bij "vrienden van de Ondernemersprijs"
  • naam en logo in Ondernemerskrant bij "vrienden van de Ondernemersprijs"
  • naam en logo (klein) tijdens de Ondernemersavond
  • 2 toegangskaarten voor de avond van de prijsuitreiking
  • 2 gereserveerde VIP-parkeerplaatsen
  • 2 personen mogen aansluiten bij het sponsordiner voorafgaand aan de uitreiking
  • Uitnodiging voor het bijwonen van de eerste bekendmaking van de genomineerden.
De kosten bedragen € 500,- per jaar, voor een periode van 3 jaar
Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Adres (straat + huisnr.)
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
 

De Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg presenteert genomineerden 2019

pbf2019_op-lvc-2019_genomineerden-groep_3450_1.jpg

De Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg heeft op maandag 1 juli j.l. de drie genomineerden bekendgemaakt. Rob Besemer van Mill Panel uit Mill, Stijn Heijs van Henra Aanhangwagens uit Overloon en Stephan Hamers van Hamers …

› Lees verder

Bekendmaking genomineerden 2019

pbf2018_op-lvc-2018_md_pbf8612.jpg

Op maandag 1 juli a.s. vindt de bekendmaking van de genomineerden 2019 plaats. Ook dit jaar zijn er weer drie uitzonderlijke ondernemers genomineerd voor de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2019. De bekendmaking zal …

› Lees verder

Ambassadeurs-ontbijtbijeenkomst

img_3185.jpeg

Op woensdag 24 april jl. hebben de ambassadeurs van de Ondernemersprijs hun jaarlijkse ambassadeursontbijtbijeenkomst gehad. Deze ontbijtbijeenkomst wordt altijd georganiseerd door de winnaar van het voorgaande jaar. Dus werden de ambassadeurs en …

› Lees verder