InZake
Lees artikel InZaken Magazine: Onder-nemers-prijs 2017

Spannende onthulling: winnaars Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2023 bekend!

Nieuwsbericht geplaatst op: Woensdag 08 november 2023

In de Schouwburg Cuijk vond de bekendmaking plaats van de winnaars van de Ondernemersprijs Land van Cuijk en Noord-Limburg 2023. Dit jaar met als thema: ‘Verhalen die raken’. De drie genomineerden hadden allen een inspirerend ondernemersverhaal te delen, maar de prijzen kunnen maar een keer worden verdeeld. De Juryprijs ging mee naar huis met Martien Rongen van Vecunda en Vitalvé BV. De Publieksprijs werd gewonnen door Antoon van der Horst van der Horst Aannemers en werd daarmee bij het publiek als topfavoriet werd gekozen. Piet Schrijen van Schrijen, afscheid en herinnering mocht de zilveren prijs in ontvangst nemen.

“Wij doen de dingen graag elke dag een beetje beter.” Martien Rongen

Dit jaar werd voor het eerst de Jong Talent Award uitgereikt tijdens het kennisfestival, voorafgaand aan het hoofdprogramma. De drie jonge ondernemers, Michelle Heskes van Dierenkliniek Overhage Cuijk, Teun Hermans van Fun-Pro en Niels Van der Hoff van Van der Hoff ICT gaven een pitch in een heuse boksring. De battle en daarmee de ‘Jong Talent Award’ werd uiteindelijk gewonnen door Teun Hermans. Het kennisfestival werd afgesloten met schrijver, spreker, docent & onderwijsadviseur Barend Last, die de bezoekers meenam in de wereld van Chat-GPT en AI.

Ook dit jaar trok de Ondernemersprijs een groot publiek, met ruim 600 verkochte kaarten. Dat geeft maar weer aan hoe rijk het Land van Cuijk en Noord-Limburg is aan fantastische ondernemers. Het bestuur van de Ondernemersprijs kijkt met veel trots terug op deze geweldige avond.

“Wij denken niet in kwartalen maar in generaties.” Antoon van der Horst

Fotografie: Patrick Bongartz
Tekst: Linda van Dalen - Social Noot