InZake
Lees artikel InZaken Magazine: Onder-nemers-prijs 2017

Winnaar Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2022 bekend!

De winnaar van de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2022 is bekend! Willem Hofmans (IXON) gaat er met deze felbegeerde prijs vandoor. Ook bij het publiek is hij topfavoriet en wint zo ook de Publieksprijs. De bekendmaking vond plaats in de Schouwburg in Cuijk. Het was een spannende strijd tussen drie ondernemers die elk op hun eigen manier weten te inspireren. Hugo Bens (Bens BoerderEi) en Ton Derks (Infrascoop) wonnen de zilveren bokaal. Beide ondernemers vonden de nominatie an sich al een hele eer. Meest Opmerkelijk Ondernemer dit jaar is geworden Teun Smits van Smits Group.

“Willem Hofmans heeft vanuit het lef om te kiezen voor de cloud oplossing zijn team geënthousiasmeerd en daarmee IXON uitgebouwd tot een zeer toonaangevend bedrijf, op mondiaal niveau in een nichemarkt. Hij ziet het potentieel van de regio en durft daar heel bewust voor te kiezen. De jury bewonderd zijn grote mate van zelfkennis en de manier hoe hij zijn eigenschappen inzet om op een bijzonder, mooie manier IXON neer te zetten en uit te bouwen”, aldus de jury over de winnaar.

De uitreiking van de Ondernemersprijs trok wederom een groot publiek. Dit jaar stak het bestuur de uitreiking in een speciaal thema; POWER. Het publiek liet zich tijdens het voorprogramma inspireren door Thijs Offermeijer (kleding- en lifestylebrand Malelions) en Paul Hendriks (Power Peoples). De avond werd afgesloten met het Ondernemersprijs festival.

Fotografie: Patrick Bongartz
Tekst: Social Noot

Aftermovie Ondernemersprijs 2022

pbf2022_oplvcm-23112022_76350_1_1.jpg

Bekijk de aftermovie van de Ondernemersprijs 2022 op YouTube …

› Lees verder

Winnaar Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2022 bekend!

pbf2022_oplvcm-2022_winaar-2022_hr_61974.jpg

De winnaar van de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2022 is bekend! Willem Hofmans (IXON) gaat er met deze felbegeerde prijs vandoor. Ook bij het publiek is hij topfavoriet en wint zo ook de Publieksprijs. De bekendmaking vond …

› Lees verder

Genomineerden Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg bekendgemaakt

pbf2021_oplvcm-2022_groepsfoto_71739-2.jpg

Een prachtige selectie aan inspirerende ondernemers  De genomineerden voor De Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg zijn bekendgemaakt. De jury heeft een drietal inspireerde ondernemers geselecteerd die kans maken op deze …

› Lees verder