InZake
Lees artikel InZaken Magazine: Onder-nemers-prijs 2017

Drie ondernemers geëerd met titel Opmerkelijk Ondernemer van het Jaar

Bij uitzondering zijn dit jaar drie ondernemers uitgeroepen tot Opmerkelijk Ondernemer van het jaar. Genomineerden Karel Jennissen (N+P Group), Wiljan Laarakkers (Laarakkers) en René van der Vleuten (Globemilk) gaan alle drie met een award naar huis. Deze drie ondernemers sprongen eruit toen de selectiecommissie van de Ondernemersprijs alle – ruim negentig - oud-winnaars, genomineerden en starters van de afgelopen 24 jaar onder de loep nam.

Een keuze tussen deze drie maken is volgens de jury ‘onmogelijk’. Deze ondernemers hebben zich na het winnen van de Ondernemersprijs - in respectievelijk 2007, 2011 en 2017 – sterk verder ontwikkeld. Karel Jennissen valt op door zijn innovativiteit, langetermijnvisie en doorzettingsvermogen. Wiljan Laarakkers is sterk in risicobeheersing, digitaliseren van de organisatie én toekomstgerichte samenwerkingsverbanden, niet alleen voor zijn bedrijf, maar ook voor de gemeenschap. René van der Vleuten wordt een ‘slimme boer’ genoemd; hij is een snelle besluitvormer en moedig, maar niet overmoedig.

Trots
Zo stonden er totaal zes ondernemers in de schijnwerpers waar we volgens Ondernemersprijs-voorzitter Martin van Collenburg ‘ontzettend trots’ op mogen zijn in het Land van Cuijk & Noord-Limburg. Iets waar de winnaars het allen mee eens zijn.

Winnaar Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2022 bekend!

pbf2022_oplvcm-2022_winaar-2022_hr_61974.jpg

De winnaar van de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2022 is bekend! Willem Hofmans (IXON) gaat er met deze felbegeerde prijs vandoor. Ook bij het publiek is hij topfavoriet en wint zo ook de Publieksprijs. De bekendmaking vond …

› Lees verder

Genomineerden Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg bekendgemaakt

pbf2021_oplvcm-2022_groepsfoto_71739-2.jpg

Een prachtige selectie aan inspirerende ondernemers  De genomineerden voor De Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg zijn bekendgemaakt. De jury heeft een drietal inspireerde ondernemers geselecteerd die kans maken op deze …

› Lees verder

Aftermovie Ondernemersprijs 2021

aftermovie-ondernemersprijs-2021-2.jpg

Bekijk de aftermovie van de Ondernemersprijs 2021 op YouTube …

› Lees verder