InZake
Lees artikel InZaken Magazine: Onder-nemers-prijs 2017

Marloes Kepser wint 25ste Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg

CUIJK  - Marloes Kepser heeft de 25ste Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg gewonnen. De onderneemster van Kepser uit Cuijk is daarnaast ook publieksfavoriet. De zilveren prijs gaat naar Arno van Lankveld van AVL Motion Groep in Westerbeek en Wout Seuren van KWS Seuren in Beugen.

Dit is bekendgemaakt tijdens een inspirerende, feestelijke avond in het Inspyrium te Cuijk. De vernieuwde opzet is een schot in de roos. Er zijn meer jonge ondernemers dan ooit afgekomen op het event, dat begon met een kennisfestival en eindigde in feeststemming.

Marloes Kepser
“Marloes Kepser toont een persoonlijke benadering en sociale vaardigheden die haar-  in combinatie met haar leiderschapscompetenties - op een bijzondere manier toegankelijk en krachtig maken. Zij durft te dromen en buiten kaders te denken. Dat alles doet ze zonder de blik op haar mensen, de organisatie en het samen doen te verliezen”, zo klinkt het jury-oordeel over de 36-jarige winnares, die – na het plotselinge overlijden van haar vader – sinds 2017 aan de leiding staat van het in 1958 opgerichte familiebedrijf Kepser in Cuijk.

Wout Seuren
Ook voor de zilveren prijs-winnaars zijn er lovende woorden. “Wout Seuren heeft de onderzoekende houding van een techneut vertaald naar die van een ondernemer. Hij is een voorbeeld van een sterk autodidactisch ondernemer met een sociaal karakter”, aldus de jury over de 25-jarige ondernemer achter KWS Seuren in Beugen; dé specialist als het gaat om revisie en reparaties van fietsaccu’s. In 2017 begon het met geknutsel in de schuur, maar inmiddels heeft het bedrijf vijftig medewerkers in dienst en verwerken ze driehonderd accu’s per week.

Arno van Lankveld
In het juryrapport over Arno van Lankveld van AVL Motion Groep lezen we het volgende. “Arno van Lankveld is technisch goed onderlegd, maar heeft zich ook als ondernemer goed ontwikkeld. Hij toont bij het ontwikkelen van machines lef en overtuigingskracht richting het team, financiers en gebruikers.” De 32-jarige ondernemer uit Westerbeek ontwikkelde een oogstmachine, waarmee hij witte asperges autonoom en selectief kan oogsten. Hiermee wordt volgens hem de nieuwe basis gelegd voor toekomstige boeren; aspergestekers zijn hierdoor overbodig geworden.

Marloes Kepser: “Met al deze ondernemers – ook hier in de zaal – kunnen we het Land van Cuijk en Noord-Limburg op de kaart zetten. Iedereen in Nederland en daarbuiten mag weten wat wij hier doen.”

Winnaar Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2022 bekend!

pbf2022_oplvcm-2022_winaar-2022_hr_61974.jpg

De winnaar van de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2022 is bekend! Willem Hofmans (IXON) gaat er met deze felbegeerde prijs vandoor. Ook bij het publiek is hij topfavoriet en wint zo ook de Publieksprijs. De bekendmaking vond …

› Lees verder

Genomineerden Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg bekendgemaakt

pbf2021_oplvcm-2022_groepsfoto_71739-2.jpg

Een prachtige selectie aan inspirerende ondernemers  De genomineerden voor De Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg zijn bekendgemaakt. De jury heeft een drietal inspireerde ondernemers geselecteerd die kans maken op deze …

› Lees verder

Aftermovie Ondernemersprijs 2021

aftermovie-ondernemersprijs-2021-2.jpg

Bekijk de aftermovie van de Ondernemersprijs 2021 op YouTube …

› Lees verder