InZake
Lees artikel InZaken Magazine: Onder-nemers-prijs 2017

De winnaars van 2011

Laarakkers Groep wint Ondernemersprijs
Gepassioneerde toppers voorbeeld voor ondernemers
 
Al hadden de genomineerden dit jaar qua branche, visie of aanpak dan misschien niet veel gemeen, toch delen ze twee eigenschappen die de succesvolle ondernemer in deze tijd hard nodig heeft: visie en realiteitszin. Karaktertrekken die terug te voeren zijn op drie succesvolle ondernemers die eerder dit jaar werden genomineerd voor de Rabobank Ondernemersprijs Land van Cuijk & Maasduinen. Wiljan Laarakkers van de Sambeekse Laarakkers Groep had bij de jury net een streepje voor en won goud.
 
De regio presenteerde op 3 november in de Cuijkse Schouwburg opnieuw een span entrepreneurs om trots op te zijn. Zilver was er voor Johan van Kesteren van Van Kesteren uit Cuijk en het duo Toon van de Laar en Sjaak van der Linden van Installatie Techniek Boxmeer. Een gezelschap dat alles en iedereen die onderneemt, inspireert. De aanwezigen beloonden van Kesteren met de Publieksprijs.
 
Vernuft
Volgens de jury heeft Wiljan Laarakkers zijn sporen als ondernemer ruim verdiend. “Met vernuft, lef en doorpakken staat hier een ondernemer waar de regio nog meer van zal gaan horen.” Ook Johan van Kesteren heeft de zaken goed voor elkaar. “Een overname goed weten te integreren wijst op sterke managementkwaliteiten. Bovendien heeft het bedrijf er een marktgebied en nieuwe activiteiten mee weten te winnen. Tijd en geld vrijmaken voor innovatie wijst op moed en visie.”
En over ITB: “Binnen enkele decennia weet Toon van de Laar met zijn innovatieve producten een wereldspeler te worden. Deze internationale oriëntatie tot aan China toe getuigt van een aanzienlijke ondernemersgeest. Hij weet ook tijdig zijn eigen innovatieve kracht te laten versterken met de managementkwaliteiten van Sjaak van der Linden, zodat een sterk team de onderneming drijft.”
 
Startersprijs
Lovende woorden waren er ook voor Frank Hubers van Smart Solutions Engineering Beugen (SSEB), die de Startersprijs 2011 in de wacht sleepte. SSEB ontwikkelt voor fabrikanten op aanvraag metaaldelen en producten. “Met SSEB heeft ondernemer Frank Hubers een vliegende start gemaakt. Hij combineert diepe vakkennis met goed leiderschap; medewerkers bij SSEB krijgen de ruimte het bedrijf mee op te bouwen. Frank is creatief met het verkennen van nieuwe marktkansen, maar weet ook op kosten goed te managen. Een starter die zeker een blijver zal worden.”

Aftermovie Ondernemersprijs 2022

pbf2022_oplvcm-23112022_76350_1_1.jpg

Bekijk de aftermovie van de Ondernemersprijs 2022 op YouTube …

› Lees verder

Winnaar Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2022 bekend!

pbf2022_oplvcm-2022_winaar-2022_hr_61974.jpg

De winnaar van de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2022 is bekend! Willem Hofmans (IXON) gaat er met deze felbegeerde prijs vandoor. Ook bij het publiek is hij topfavoriet en wint zo ook de Publieksprijs. De bekendmaking vond …

› Lees verder

Genomineerden Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg bekendgemaakt

pbf2021_oplvcm-2022_groepsfoto_71739-2.jpg

Een prachtige selectie aan inspirerende ondernemers  De genomineerden voor De Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg zijn bekendgemaakt. De jury heeft een drietal inspireerde ondernemers geselecteerd die kans maken op deze …

› Lees verder