InZake
Lees artikel InZaken Magazine: Onder-nemers-prijs 2017
Nog 15 dagen tot de prijsuitreiking!

De winnaars van 2011

Laarakkers Groep wint Ondernemersprijs
Gepassioneerde toppers voorbeeld voor ondernemers
 
Al hadden de genomineerden dit jaar qua branche, visie of aanpak dan misschien niet veel gemeen, toch delen ze twee eigenschappen die de succesvolle ondernemer in deze tijd hard nodig heeft: visie en realiteitszin. Karaktertrekken die terug te voeren zijn op drie succesvolle ondernemers die eerder dit jaar werden genomineerd voor de Rabobank Ondernemersprijs Land van Cuijk & Maasduinen. Wiljan Laarakkers van de Sambeekse Laarakkers Groep had bij de jury net een streepje voor en won goud.
 
De regio presenteerde op 3 november in de Cuijkse Schouwburg opnieuw een span entrepreneurs om trots op te zijn. Zilver was er voor Johan van Kesteren van Van Kesteren uit Cuijk en het duo Toon van de Laar en Sjaak van der Linden van Installatie Techniek Boxmeer. Een gezelschap dat alles en iedereen die onderneemt, inspireert. De aanwezigen beloonden van Kesteren met de Publieksprijs.
 
Vernuft
Volgens de jury heeft Wiljan Laarakkers zijn sporen als ondernemer ruim verdiend. “Met vernuft, lef en doorpakken staat hier een ondernemer waar de regio nog meer van zal gaan horen.” Ook Johan van Kesteren heeft de zaken goed voor elkaar. “Een overname goed weten te integreren wijst op sterke managementkwaliteiten. Bovendien heeft het bedrijf er een marktgebied en nieuwe activiteiten mee weten te winnen. Tijd en geld vrijmaken voor innovatie wijst op moed en visie.”
En over ITB: “Binnen enkele decennia weet Toon van de Laar met zijn innovatieve producten een wereldspeler te worden. Deze internationale oriëntatie tot aan China toe getuigt van een aanzienlijke ondernemersgeest. Hij weet ook tijdig zijn eigen innovatieve kracht te laten versterken met de managementkwaliteiten van Sjaak van der Linden, zodat een sterk team de onderneming drijft.”
 
Startersprijs
Lovende woorden waren er ook voor Frank Hubers van Smart Solutions Engineering Beugen (SSEB), die de Startersprijs 2011 in de wacht sleepte. SSEB ontwikkelt voor fabrikanten op aanvraag metaaldelen en producten. “Met SSEB heeft ondernemer Frank Hubers een vliegende start gemaakt. Hij combineert diepe vakkennis met goed leiderschap; medewerkers bij SSEB krijgen de ruimte het bedrijf mee op te bouwen. Frank is creatief met het verkennen van nieuwe marktkansen, maar weet ook op kosten goed te managen. Een starter die zeker een blijver zal worden.”

4 november: Kennisfestival én uitreiking Ondernemersprijs

037-sponsordiner-ondernemersprijs-lvc-js-202109232016-9612-e-hr.jpg

Nominatie Opmerkelijk Ondernemer voor drie oud-winnaars Ondernemersprijs Wiljan Laarakkers (Laarakkers), Karel Jennissen (N+P Group) en René van der Vleuten (Globemilk) zijn genomineerd voor Opmerkelijk Ondernemer van het Jaar. Dat heeft …

› Lees verder

Genomineerden Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg bekendgemaakt

pbf2019_oplvc-2021_oplvc-2021_01.jpg

Jonge ondernemers strijden voor 25ste Ondernemersprijs De Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg heeft de drie genomineerden bekendgemaakt. Wout Seuren van KWS Seuren in Beugen, Marloes Kepser van Kepser in Cuijk en Arno van Lankveld …

› Lees verder

Hulde aan ieders ondernemerschap

genomineerden-2009.jpg

Ondernemers in het Land van Cuijk & Noord-Limburg moeten er nog tot donderdag 4 november op wachten, maar het bestuur van De Ondernemersprijs is achter de schermen druk in de weer met de uitreiking van de 25ste Ondernemersprijs. Het …

› Lees verder