InZake
Lees artikel InZaken Magazine: Onder-nemers-prijs 2017

Werkwijze

Het uitreiken van een Ondernemersprijs gaat niet vanzelf. Draaiboek of niet, een evenement als dit organiseren, vraagt ieder jaar weer veel inspanning en een traject dat grondig doorlopen moet worden.
 
Als het nieuwe jaar net begonnen is, worden de ‘netwerken’ zoals banken, accountants en ondernemersverenigingen gevraagd kandidaten voor te dragen. Zij houden daarvoor het hele jaar hun ogen en oren open. De netwerken presenteren de door hun voorgedragen kandidaten aan de selectiecommissie voor een eerste selectie. Vervolgens draagt de selectiecommissie een aantal kandidaten voor aan de jury, die aan de hand van nader onderzoek en uitgebreide bedrijfsbezoeken de genomineerden en de toekenning van de Gouden-, de Zilverenprijs vaststelt. Zijn de genomineerden bekend, dan kan daar vervolgens ook - via de website - op gestemd worden. Deze keuze telt mee voor de Publieksprijs.
 
Leren van elkaar
De kandidaten worden van elkaars nominatie op de hoogte gebracht. Vanaf dat moment is er tijd om elkaar beter te leren kennen. De organisatie van de Ondernemersprijs zet bedrijfsbezoeken op, waarbij er bij elkaar in de keuken kan worden gekeken. Niet zelden vinden de ondernemers dat het mooiste onderdeel van het hele traject.
 
Uitreiking
Begin november vindt de Ondernemersavond plaats. Tijdens deze avond wordt bekend gemaakt wie van de drie genomineerden voor de Ondernemersprijs de gouden prijs in de wacht sleept. 

Aftermovie Ondernemersprijs 2021

aftermovie-ondernemersprijs-2021-2.jpg

Bekijk de aftermovie van de Ondernemersprijs 2021 op YouTube …

› Lees verder

Marloes Kepser wint 25ste Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg

pbf2021_oplvc-2021_70529.jpg

Drie ondernemers geëerd met titel Opmerkelijk Ondernemer van het Jaar Marloes Kepser wint 25ste Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg CUIJK  - Marloes Kepser heeft de 25ste Ondernemersprijs Land van Cuijk & …

› Lees verder

4 november: Kennisfestival én uitreiking Ondernemersprijs

037-sponsordiner-ondernemersprijs-lvc-js-202109232016-9612-e-hr.jpg

Nominatie Opmerkelijk Ondernemer voor drie oud-winnaars Ondernemersprijs Wiljan Laarakkers (Laarakkers), Karel Jennissen (N+P Group) en René van der Vleuten (Globemilk) zijn genomineerd voor Opmerkelijk Ondernemer van het Jaar. Dat heeft …

› Lees verder