InZake
Lees artikel InZaken Magazine: Onder-nemers-prijs 2017

Werkwijze

Het uitreiken van een Ondernemersprijs gaat niet vanzelf. Draaiboek of niet, een evenement als dit organiseren, vraagt ieder jaar weer veel inspanning en een traject dat grondig doorlopen moet worden.
 
Als het nieuwe jaar net begonnen is, worden de ‘netwerken’ zoals banken, accountants en ondernemersverenigingen gevraagd kandidaten voor te dragen. Zij houden daarvoor het hele jaar hun ogen en oren open. De netwerken presenteren de door hun voorgedragen kandidaten aan de selectiecommissie voor een eerste selectie. Vervolgens draagt de selectiecommissie een aantal kandidaten voor aan de jury, die aan de hand van nader onderzoek en uitgebreide bedrijfsbezoeken de genomineerden en de toekenning van de Gouden-, de Zilverenprijs vaststelt. Zijn de genomineerden bekend, dan kan daar vervolgens ook - via de website - op gestemd worden. Deze keuze telt mee voor de Publieksprijs.
 
Leren van elkaar
De kandidaten worden van elkaars nominatie op de hoogte gebracht. Vanaf dat moment is er tijd om elkaar beter te leren kennen. De organisatie van de Ondernemersprijs zet bedrijfsbezoeken op, waarbij er bij elkaar in de keuken kan worden gekeken. Niet zelden vinden de ondernemers dat het mooiste onderdeel van het hele traject.
 
Uitreiking
Begin november vindt de Ondernemersavond plaats. Tijdens deze avond wordt bekend gemaakt wie van de drie genomineerden voor de Ondernemersprijs de gouden prijs in de wacht sleept. 

Strijd om de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg Dit zijn de genomineerden 2024

pbf2024_oplvcm-2024_groepsfoto_lr_75377.jpg

26 juni 2024 Bo Pennings van Adventure Media Group, Roel van Dijk van Mondial van Dijk Verhuizingen, en Tom Wienhofen van Megens Elektrotechniek, Seef Beveiligingstechniek BV en Cequra BV zijn genomineerd voor de Ondernemersprijs 2024 Land van …

› Lees verder

Aftermovie en foto's Ondernemersprijs 2023

069_patrick-bongartz-fotografie-2023_oplvcm-202363957_1.jpg

Bekijk de aftermovie van de Ondernemersprijs 2023 op YouTube. De foto's bekijk je hier …

› Lees verder

Spannende onthulling: winnaars Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2023 bekend!

home-winnaars-2023.jpg

In de Schouwburg Cuijk vond de bekendmaking plaats van de winnaars van de Ondernemersprijs Land van Cuijk en Noord-Limburg 2023. Dit jaar met als thema: ‘Verhalen die raken’. De drie genomineerden hadden allen een inspirerend …

› Lees verder